Eerste glasvezelaansluiting in Wildervank actief.

Dhr. H.Huising feliciteert de fam. Norda. Foto : Jans Meijer

De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met de aanleg van glasvezel in Wildervank. Nu is het punt gekomen dat de bewoners kunnen zeggen : Eindelijk glasvezel !

Vandaag heeft de voorzitter van de SKV, Haijo Huising, de eerste bewoners in Wildervank officiëel aangesloten op het glasvezelnetwerk. De familie Norda aan de Nolensstraat in Wildervank waren de gelukkigen. De heer Huising feliciteerde het echtpaar met deze primeur. Tevens overhandigde hij het echtpaar een bos bloemen en een half jaar gratis het Alles-in-1-pakket.

Het echtpaar was uitermate tevreden over de geboden voorziening en het Alles-in-1-pakket.

Deze officiële handeling was tevens het begin van het activeren van de glasvezelaansluitingen. De komende weken zullen de vele (internet)abonnees worden omgezet naar glasvezel. Ook de vele nieuwe abonnees zullen de komende weken worden aangesloten op het glasvezelnet.

De oplevering van de glasvezelaansluitingen gaat in blokken van ongeveer 44 woningen. De afgelopen drie dagen is van 131 woningen de glasvezelaansluiting actief geworden.