Flinke capaciteitsuitbreiding

Vanwege de enorme groei die we het afgelopen jaar hebben doorgemaakt en de groei die wij nog verwachten hebben we de afgelopen weken al onze internetapparatuur een flinke capaciteitsuitbreiding gegeven. Alle  hoofdverbindingen van de apparatuur  voor zowel kabelinternet als internet via de glasvezel hebben we verhoogd van 1 Gb naar 10 Gb.

Ook onze verbinding met Amsterdam waar we onze internettoegang hebben is verhoogd naar 10 Gb zodat er ruim voldoende internetcapaciteit voor al onze abonnees is.

Als afronding van de werkzaamheden hebben we afgelopen woensdag in één keer alle verbindingen probleemloos omgezet.

Tevens hebben we het mogelijk gemaakt het verbruik van ons internetverkeer live via onze website te volgen.

We hebben een grafiek op onze website geplaatst waar het gezamelijke verbruik van al onze abonnees te zien is. Deze grafiek wordt elke 5 minuten ververst zodat het verbruik live kan worden gevolgd.

Provinciehoek

Nadat we met de hoofdinfrastructuur in de Rivierenbuurt gereed zijn en bijna alle ruim 1000 woningen in de Provinciehoek zijn geïnventariseerd kunnen we daadwerkelijk aan de slag in de Provinciehoek. Al deze woningen worden aangesloten op de AreaPop in de Rivierenbuurt. Om dit mogelijk te maken moet er een verbinding onder de Sorghvlietlaan gemaakt worden.

Vandaag zijn er stalen buizen onder de Sorghvlietlaan geperst waardoor de glasvezelbuizen heen gelegd worden. Tevens worden er glasvezelbuizen meegelegd voor de wijk Langebosch en om een rechtstreekse verbinding met de AreaPop in Wildervank te kunnen maken.