Over de SKV

De Stichting Kabelnet Veendam is reeds vanaf 1988 actief. Het doel van de zelfstandige stichting is de exploitatie van een kabelnetsysteem in de gemeente Veendam met ruim 11.000 aansluitingen. Daarnaast is het (glasvezel)net retourgeschikt gemaakt voor internet. Deze mogelijkheid wordt geboden door de internet provider Netvisit.

 

Het uitgangspunt is om de inwoners van Veendam een zo uitgebreid mogelijk zenderpakket aan te bieden tegen een zo laag mogelijk tarief. Ons ruime aanbod van radio- en tv-zenders in zowel analoge als digitale kwaliteit, de lage tarieven en de dienstverlening aan de abonnees vormen de sterke punten van de SKV. De medewerkers op het kantoor verzorgen o.a. de abonnementenadministratie en zijn in de regel het eerste aanspreekpunt voor de abonnees. De persoonlijke benadering speelt hierin een belangrijke rol.

 

Door het gebruik maken van de technische mogelijkheden van ons glasvezelnet, het optimaliseren van de dienstverlening aan de abonnees en het open staan voor nieuwe toekomstige ontwikkelingen onderscheidt de SKV zich als een modern bedrijf met visie in de gemeente Veendam.