Nieuwe ‘Veel gestelde vragen’.

De lijst van veel gestelde vragen wordt continue aangevuld met nieuwe vragen en uiteraard de antwoorden. De laatst geplaatste vragen zijn bijvoorbeeld :

 – Wat kosten de pakketten via de glasvezel ?
 – Tot hoelang duurt het lage actietarief van € 39,85 per maand ?
 – Wordt het beeld ook scherper als ik via de glasvezel ga kijken ?

Kijk voor meer vragen en antwoorden in de rubriek ‘Veel gestelde vragen’

Officiële overdracht gemeentegrond voor de AreaPops.

Vanmorgen is de officiële overdracht geweest van de diverse stukken gemeentegrond ten behoeve van de AreaPops voor het glasvezelnetwerk. Eén AreaPop is dus al geplaatst de anderen komen binnenkort ook.
 
Op notariskantoor Brakel Journée & Wouters zijn de stukken voor de officiële overdracht getekend zodat de betreffende grond nu eigendom is geworden van de SKV.
 
Op de foto zijn te zien van links naar rechts :
 
Jan Broeksma van Brakel Journée & Wouters als gevolmachtigde van de gemeente Veendam, Henk Journée Notaris van Brakel Journée & Wouters, Haijo Huising Voorzitter SKV en Bert Feiken Secretaris SKV

Jan Broeksma, Henk Journée, Haijo Huising, Bert Feiken

Ondergronds glasvezelnetwerk nu ook bovengronds zichtbaar.

In Wildervank is de eerste van 8 AREA-pop’s geplaatst ten behoeve van het glasvezelnetwerk wat op dit moment gebouwd wordt. In een AREA-pop worden alle glasvezels vanuit de betreffende wijk afgemonteerd en voorzien van radio/tv-signaal en internet. Aangezien het een OPEN-glasvezelnetwerk is, is er ook ruimte gereserveerd voor andere providers die er gebruik van willen maken.

 

 

SKV aanwezig op de kerstmarkt.

De SKV is dit jaar beide dagen aanwezig op de kerstmarkt in Veendam. Hier kan meer informatie worden verkregen over ons zeer populaire Alles-in-1-pakket. Uiteraard wordt er ook informatie verstrekt over het OPEN-glasvezelnetwerk wat de SKV nu aan het bouwen is. Bovendien maakt iedereen die zich voor 1 januari 2012 aanmeld voor het Alles-in-1-pakket ook nog eens kans op een jaar lang gratis contract t.w.v. € 478,20 !.

 

Kerstmarkt 2011
Foto's : Jan Schiphuis

 

Kerstmarkt 2011
Foto's : Jan Schiphuis

Raketboringen trekt aandacht van RTVNoord.

RTVNoord
RTVNoord bericht over raketboringen.

 

Ondanks het slechte weer gaan de werkzaamheden voor het verglazen gewoon door. Bij vele tientallenwoningen is er flink gegraven maar is ook de raketboring toegepast.

Ons bericht van de tuinboringen waarmee we de glasvezel ‘onder de tuin door’ naar de woningen schieten heeft de aandacht van RTVNoord getrokken. Vandaag zijn er tv-opnames gemaakt die binnenkort via RTVNoord te zien zullen zijn.

Tuinboringen

Eén van de ‘Veel gestelde vragen’ gaat over de glasvezelaanleg door de tuin. Om zo min mogelijk overlast te veroorzaken worden er tuinboringen toegepast. In Wildervank is de glasvezelaanleg in volle gang. en de eerste tuinboringen zijn daar uitgevoerd. Wij hebben dit voor u op film vastgelegd zodat u een idee heeft hoe dit in zijn werk gaat.

Verder hebben PrachtigVeendam De Koerier en De Veendammer een artikel geschreven over de werkzaamheden in Wildervank.