De volgende wijk is ….. Woellust.

Na de start van de aanleg van glasvezel in de Zeestratenwijk mocht het bestuur zich buigen over welke wijk hierna voorzien gaat worden van een glasvezelnetwerk. Het bestuur heeft gekozen voor de wijk Woellust met op dit moment ruim 100 woningen.

Voor Kabelnet Veendam is dit een nieuwe wijk waar nog geen abonnees van de SKV wonen. Toen een aantal jaren geleden deze wijk werd gebouwd is er voor Ziggo gekozen als kabelbedrijf en ligt er een kabelnetwerk van onze collega’s van Ziggo. Met de aanleg van glasvezel kunnen de bewoners in Woellust straks kiezen uit drie verschillende aanbieders.

In de loop van deze zomer zullen alle bewoners benaderd worden of er interesse is in een glasvezelaansluiting en waar men deze aansluiting geplaatst wil hebben. Ook voor deze bewoners geldt dat de aanleg gratis is en men niet wordt verplicht tot het afnemen van een abonnement.