We zijn weer begonnen !

De afgelopen tijd kon een deel van onze werkzaamheden door de vorst helaas geen doorgang vinden. We hebben echter niet stil gezeten ! In deze periode is een groot aantal woningen voorzien van een glasvezelmodem.  De afgelopen week zijn we alweer begonnen met het lassen van de glasvezelkabels.

Zeer binnenkort zullen de eerste bewoners in Wildervank hun glasvezelverbinding in gebruik kunnen nemen ! De huidige internetabonnees zullen worden overgezet op glasvezel en de vele nieuwe abonnees zullen voor het eerst gebruik maken van de internetdiensten van Netvisit over de glasvezel.

De verdere aansluitwerkzaamheden kunnen deze week weer beginnen en gaan we weer volop aan de slag om de gemeente Veendam van glasvezel te voorzien.

Daarnaast zijn we al met de voorbereidingen in de Rivierenbuurt begonnen. Alex is druk bezig om met de bewoners de plaats van het glasvezelmodem te bepalen en voorlichting te geven wat er allemaal precies gaat gebeuren.