Spectaculaire opening AreaPop en start glasvezelaanleg.

Burgemeester Meijerman ziet het licht - U ook ?
Burgemeester Meijerman ziet het licht - Foto : Henk Drenth

Met een druk op de knop door burgemeester Meijerman werd de officiële opening van de eerste AreaPop en start van het glasvezelnetwerk in de gemeente Veendam gevierd. De AreaPop was daarvoor in een tent gezet om alle gasten droog en warm te kunnen ontvangen. Twee felle lichtbundels zorgden er voor dat de lucht verlicht was en heel Veendam kon zien dat hier wat bijzonders gebeurde. Na een toespraak door de voorzitter van de SKV, Haijo Huising, werden de 5 winnaars van het Alles-in-1 jaarcontract door burgemeester Meijerman getrokken.

Over de glasvezelaanleg gaf burgemeester Meijerman in een toespraak aan dat hij trots op de SKV is die dit toch allemaal maar even doet. Met een laatste druk op de knop werd er een spectaculaire lasershow gestart waarna de AreaPop, die achter een gordijn schuil ging tevoorschijn kwam. Burgemeester Meijerman ontving van Haijo Huising een sleutel om de AreaPop te openen en kreeg daarna een rondleiding met uitleg.

 

              

              

            

           Meer foto’s kunt u hier vinden.